Fiep

Onze hond Fiep is een hele lieve, stoere en goed gesocialiseerde dame van ongeveer 9KG. Ze is gewend aan herrie, kinderen, andere honden en kippen. Fiep is werkelijk verslaafd aan positieve aandacht en knuffelen. Voor een knuffel of een begroeting neemt ze uitgebreid de tijd.

Even alleen thuis zijn is geen probleem, ze is dan wel waaks. Het is natuurlijk wel haar domein. Heerlijk vanaf de bank, op haar kleed in de zon, houdt ze alles in de straat in de gaten. Langere stukken wandelen vindt ze heerlijk en zo nu en dan een rondje te gaan zwemmen hoort er gewoon bij. Fiep vindt het heerlijk om verzorgd te worden. Natuurlijk moet haar vacht er wel klaar voor zijn. Vreemde mensen zijn vooral een kans op meer aandacht die ze dan ook graag opzoekt.

Aanvullende informatie en verwijzingen over Fiep zijn te vinden onder de afbeelding.

Onze hond Fiep (Marly)
Stamboomnummer3142623
StamboomnaamMarly
RoepnaamFiep
Kennelvan Teun’s Hoeve
Geboortedatum08/12/2018
Kleur Wildkleur
Dutch Dog Data linkMarly (3142623)
Exterieur (aan)keuringRapport uitkomst zeer goed
Alle informatie over onze netjes, honden en pups is op deze site vermeld. Vindt u informatie over onze honden zonder verwijzing naar deze site, dan heeft u mogelijk te maken met een fraudeur. We stellen een melding hiervan zeer op prijs.

Stamboom van onze hond Fiep

Onderstaand vind je de stamboom van onze hond Fiep. Deze stamboom is ook te vinden via bovenstaande link van Dutch Dog Data. In de stamboom van Dutch Dog Data kun je verder inzoomen en de details van de ouders en voorouders bekijken.


Een geschoond overzicht van het stamboom. Deze is ook te vinden in de databank van Raad van Beheer. Daar kun je dieper inzoomen op de verschillende ouderdieren.
Stamboom van onze hond Fiep

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Vermeld hierbij duidelijk dat je een vraag stelt naar aanleiding van deze pagina.