Over ons

Welkom bij van de Keienslöppers

Wat leuk dat je onze site bezoekt!

Je vraagt je misschien af waar onze kennelnaam: de Keienslöppers vandaan komt. De naam is een verwijzing naar de “Keistad” Lichtenvoorde. Lichtenvoorde dankt deze naam aan een ruim 20.000KG wegende zwerfkei. Deze zwerfkei is in 1874 door 99 bewoners uit Lichtenvoorde over een afstand van 4KM vanuit het Vragenderveld naar het centrum van Lichtenvoorde versleept. Hieraan danken de bewoners tot op de dag van vandaag de bijnaam: “Keienslöppers” ofwel “keienslepers”. De familienaam Gralike is afkomstig uit de directe omgeving van Lichtenvoorde.

Al vanaf onze jeugd delen Lianne en ik onze passie voor honden en in het bijzonder de jachthonden. Honden maken dan ook een belangrijk onderdeel uit van ons gezin. We hebben verschillende honden gehad maar de teckel heeft al vroeg ons hart gestolen. Met name het eigenwijze en lieve karakter van de teckel doet ons hart regelmatig smelten. Bij de aanwinst van onze Fiep (Marly) hadden we al het idee om hobbymatig een nest met haar te gaan fokken.

Op fiep’s leeftijd van 3 jaar werd het hoog tijd om onze wens werkelijkheid te maken. Uiteraard komt daar een hoop bij kijken. In de achterhoek houden ze niet van half werk, daarom is ook ons doel, om alle spelregels en adviezen naar eer en geweten op te volgen en de pups met veel aandacht en liefde in deze wereld te zetten. Deze site hebben we ingericht om onze bezoekers alle ins-en-outs te delen die belang zijn van pup tot verkoop.

We hopen dat jullie veel plezier hebben met het bekijken van onze site…

Groetjes
Lianne van Veelen en Chris Gralike

Ons gezin.
Ons gezin

In contact met de Keienslöppers

We stellen een definitieve wachtlijst pas op wanneer een dekking is geslaagd. Houd hiervoor de pagina ‘Nestjes‘ goed in de gaten. Wij hanteren het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Verwachten we geen nestje, dan verwijzen we je graag door naar de pagina Pups van NTC fokkers. Daar worden verschillende teckelnestjes gepubliceerd.

Advies of herplaatsen

Zoek je advies of informatie over een Keienslöppers pup, of wil je de bij ons gekochte hond (met spoed) laten herplaatsen? Neem dan direct contact met ons op.

Op de wachtlijst

We streven erna om eens per jaar een nestje te fokken. Zoek je een echte Keienslöpper, en vind je het prima daarop te wachten, dan plaatsen we je graag op onze wachtlijst. Vul het onderstaande formulier in, en we zullen je daarna zo snel als mogelijk reageren.

AVG

Alle aan ons verzonden berichten worden en blijven opgeslagen op deze site. Het initiële bericht wordt niet doorgezonden. Het verzenden van het bericht beschouwen wij als uw goedkeuring voor het opslaan en gebruiken van de eventueel gedeelde contact- en persoonsgegevens. We gebruiken de gedeelde informatie om contact met u op te nemen en te onderhouden. Ook kan het zijn dat we uw gegevens delen met andere fokkers. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een pup en wij op dat moment geen nest gepland hebben. Wij zullen uw gegevens niet delen met commerciële partijen of voor commerciale doeleinden.

Reacties

De aan ons verzonden berichten worden niet wekelijks of dagelijks gecontroleerd. Het kan daarom even duren voordat we antwoord geven op je berichtje. Stel je een snelle reactie op prijs, dan kun je natuurlijk altijd even bellen naar onderstaande telefoonnummer.

    captcha

    Aanvullende contactgegevens    Teckelkennel van de Keienslöppers

    Adres: Baksteen 67, 8253LB Dronten
    Tel: O6 3O9 3O5 32