Annefleur

Annefleur is een enorme spring-in-het-veld en dochter van onze Fiep. Rennen, spelen en knuffelen doet ze het liefs. Ziet ze water, dan moet ze even een rondje zwemmen en als het lukt onder water. Spelen met de kinderen kan haar niet gek en druk genoeg. Ze is enorm nieuwsgierig en wil alles bekijken en ontdekken. In de buurt van andere honden stelt ze zich onderdanig op en ploft ze al meters van te voren op d’r rug. Annefleur is echt het zonnetje in huis, altijd vrolijk en komt altijd even hallo zeggen.

Aanvullende informatie en verwijzingen over Fleur zijn te vinden onder de afbeelding.

Onze hond Fleur (Annefleur v.d. Keienslöppers)
Stamboomnummer3259645
StamboomnaamAnnefleur
RoepnaamFleur
KennelV.D. KEIENSLÖPPERS
Geboortedatum11/12/2021
Kleur Wildkleur
Dutch Dog Data linkAnnefleur (3259645)
Exterieur (aan)keuringUitmuntend
Alle informatie over onze nestjes, honden en pups is op deze site vermeld. Vindt u informatie over onze honden zonder verwijzing naar deze site, dan heeft u mogelijk te maken met een fraudeur. We stellen een melding hiervan zeer op prijs.

Stamboom

Onderstaand vind je de stamboom van onze hond Fiep. Deze stamboom is ook te vinden via bovenstaande link van Dutch Dog Data. In de stamboom van Dutch Dog Data kun je verder inzoomen en de details van de ouders en voorouders bekijken.


Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Vermeld hierbij duidelijk dat je een vraag stelt naar aanleiding van deze pagina.